naar museumhetvalkhof.nl
Tekenkunst in Museum Het Valkhof Nijmegen

Kinderfeestje

  1. Kinderfeestje

Vier je verjaardag in het Valkhof!

Ben jij op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan naar Museum Het Valkhof en kies of jij een stoere Romein of een kunstenaar in de dop wordt. Het feestje is natuurlijk niet compleet zonder taart en limonade, na afloop staat dit klaar in het Museumcafé.

Wie:  kinderen van 7-12 jaar

Wat: word jij Romein of kunstenaar in de dop?

Prijs: € 13,00 per kind. Inclusief 2 begeleidende volwassenen. 
Minimaal 6 kinderen. Meer dan 6 kinderen, dan 7 euro per extra kind.

Ben jij een echte Romeinen-fan?

Kies dan voor dit feestje! Samen met een museumdocent ga je zelf aan de slag en maak je je eigen gladiatorenhelm of katapult.  Daarna bezoek je de Romeinenwerkplaats: bouw een boog zonder cement te gebruiken, schiet met een katapult of word architect van je eigen Romeinse stad. Op ontdekkingstocht bij de Romeinen ervaar je hoe wij hun technieken vandaag de dag nog steeds gebruiken. 

Duur: 2 uur

Katapult schieten in de Romeinenwerkplaats
Kunstenaars in de dop

Of ben jij een kunstenaar in de dop?

Kies dan voor het Teken Kunst-feestje! Leer tekenen van een expert in de Teken Kunst-workshop en ga daarna zelf aan de slag in de museumcollectie met het Teken Kunst-spel. 

Duur: 2 uur

Reserveren

Wil je een kinderfeestje reserveren? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met de afdeling publiekszaken via: publiekszaken@museumhetvalkhof.nl of 024 - 360 88 05.

Algemene gegevens
Kinderfeestje
Opmerkingen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.