Voor actuele informatie, blijf op deze website. Voor achtergrondinformatie klik hier.
Tickets
Aan de slag in het ARCHEOlab

Groepen

  1. Groepen

Voor groepen organiseert het museum rondleidingen of ontvangsten. Uw rondleider vertelt over de vaste collecties, het gebouw en de historische omgeving. Ook rondleidingen bij tijdelijke tentoonstellingen zijn mogelijk. Of ontvang uw gezelschap in het museum tijdens of na openingsuren. 

Rondleiding

Voor groepen organiseert het museum rondleidingen. Uw rondleider vertelt over de vaste collecties, het gebouw en de historische omgeving. Ook rondleidingen bij tijdelijke tentoonstellingen zijn mogelijk.

Maximale groepsgrootte: 20 personen
Kosten: € 80,- per rondleiding , exclusief museumticket
Duur rondleiding: 60 minuten

De rondleiding is beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels

Bij het boeken kunt u aangeven of u tevoren of na afloop gebruik wilt maken van het Museumcafé. Er is een speciale lunchkaart voor groepen, en vanzelfsprekend bent u welkom voor koffie/ thee met taart, of een aperitief.

Reserveren

Neem contact op met de afdeling Publiekszaken, Doran van Wamel of Ania Rachmat, 024 - 360 88 05 op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur of publiekszaken@museumhetvalkhof.nl.

Ontvangsten op maat

Ons museum bezoeken met uw gezelschap? Een rondleiding speciaal voor uw gasten? Of zelfs: het museum exclusief voor uw gezelschap reserveren? Het kan allemaal:

  • overdag, maar ook buiten openingstijden
  • grote en kleine groepen
  • arrangementen met koffie /thee, lunch, borrel of diner

Wanneer u een van de ruimten van Museum Het Valkhof voor uw gezelschap reserveert, zijn de museumtickets in de huurprijs opgenomen. Bezoek aan de collecties of de tentoonstellingen vormt immers een vast ingrediënt van onze ontvangsten.

Bij exclusieve avondopenstellingen is de huurprijs inclusief beveiliging, gastvrouw en receptiemedewerker.

Rondleiders van het museum en sprekers kunt u apart contracteren. Extra techniek en aankleding zijn voor uw rekening.

Over de inhoud, duur en de timing van uw programma overleggen we graag met u.

Meer informatie of reserveren?

Neem dan contact op met Susanne Pijnenburg-Welling via s.pijnenburg@museumhetvalkhof.nl of telefoonnummer 024 360 88 05. Zij staat u graag te woord.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.