Exterieur Museum G.M. Kam

Tijdelijke sluiting van het GAC / Museum G.M. Kam

Vanaf vandaag, dinsdag 24 maart, sluit het Gelders Archeologische Centrum/Museum G.M. Kam onderdeel van Museum Het Valkhof tijdelijk zijn deuren om invulling te geven aan de landelijke maatregelen in de aanpak van het corona-virus.

Het is vanaf vandaag niet meer mogelijk om een bezoek te brengen aan het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten van Gelderland.

Uiteraard begrijpen wij dat de sluiting van het depot een impact heeft op de reguliere werkzaamheden, zoals fysiek aanleveren van vondsten en analoge documentatie en het bruikleenverkeer.

Het depotteam zal u proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij werken vanuit huis en zijn bereikbaar.

Vooralsnog kunt u bij het PDB terecht voor het
• beoordelen van digitale projectdocumentatie aangeleverd bij het digitale loket Archeodepot.nl;
• beoordelen van conserveringsverslagen;
• beoordelen van deselectie adviezen;
• ontvangen van PvE´s;
• afhandelen van Informatieverzoeken.

Conserveringsverslagen, deselectie voorstellen/evaluatierapporten en PvE’s kunt u sturen naar pdb@museumhetvalkhof.nl

Museum Het Valkhof houdt nauwlettend de berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. Indien er meer bekendheid komt over het openstellen van het depot, dan stellen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte.