Museum Het Valkhof sluit t/m 19 januari

Tot in het nieuwe jaar!

Helaas sluit Museum Het Valkhof in lijn met het landelijke beleid omtrent het coronavirus vanaf 15 december t/m 19 januari zijn deuren voor publiek. Alle wisseltentoonstellingen en de indrukwekkende collectie archeologie, oude - èn moderne kunst moeten het daardoor tijdelijk doen zonder je aandacht. Maar we staan te popelen om onze bezoekers binnenkort weer te ontvangen. We zien je graag weer terug in het nieuwe jaar vanaf woensdag 20 januari. Blijf op de hoogte via onze social media of deze website!

Ook het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten sluit tijdelijk. Het fysiek aanleveren van vondsten is in ieder geval t/m 19 januari niet mogelijk.

Bezoekers van Museum Het Valkhof die al een ticket hadden geboekt voor deze periode ontvangen van ons een mail met de mogelijkheid om hun kaarten om te boeken of hun geld terug te ontvangen. Houd ook je spambox in de gaten. Omboeken of een refund regelen kan hierVragen over reeds geboekte tickets? Neem dan contact op met support@globalticket.nl of bel naar +31 (0)20 244 2877.
Andere vragen over de sluiting? Neem dan contact op met publiekszaken@museumhetvalkhof.nl of bel naar  +31 (0)24 360 88 05 (algemeen).