Provinciaal depot voor bodemvondsten

Provinciaal Depot voor Bodemvondsten van Gelderland vanaf 1 juni a.s. weer beschikbaar

29 mei 2020

Het Gelders Archeologische Centrum/Museum G.M. Kam, onderdeel van Museum Het Valkhof, sloot op 24 maart zijn deuren vanwege de maatregelen omtrent het COVID-19 virus. Ter voorbereiding op de toekomstige verbouwing en renovatie van het gebouw blijft Museum G.M. Kam gesloten. Naar verwachting heropent Museum G.M. Kam in mei 2022 na afronding van de verbouwing.

Bij het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten van Gelderland pakken we vanaf 1 juni aanstaande de dienstverlening in beperkte omvang weer op. In de periode van de verbouwing van het Gelders Archeologische Centrum/Museum G.M. Kam is het depot gehuisvest in Wijchen, Bijsterhuizen. We houden bij het depot rekening met de maatregelen van het RIVM.

Wilt u vondsten aanleveren? Omdat we ons aan de maatregelen van het RIVM houden, vragen we u vooraf te mailen naar pdb@museumhetvalkhof.nl of naar een bij u bekende contactpersoon. De dienstverlening van het depot blijft momenteel beperkt. Zo stellen we voorlopig de collectie nog niet ter beschikking voor onderzoek en bruikleen.