Museum Het Valkhof in Nu Te Zien!

Zaterdag 3 april om 21:15 NPO 2 Nu Te Zien (AVROTROS)!

In Nu Te Zien! gaan Nederlandse museumdirecteuren op reis door ons land en bezoeken zij andere musea, om daar hun kijk te geven op tijdelijke collecties. Deze keer is het de beurt aan Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum te Haarlem. In deze aflevering zal zij haar licht laten schijnen op onze nieuwe tentoonstelling De Pest. Met in deze aflevering onder andere de roemruchte pestmaskers.

Wil jij meer weten over De Pest, of alvast een kleine sneak peak krijgen van de tentoonstelling? Schakel dan zeker in zaterdag 3 april om 21:15 op NPO 2.