Museum Het Valkhof is kidsproof!

Dinsdag 17 november was daar het verlossende woord: Museum Het Valkhof is dit jaar Kidsproof bevonden door de jonge museuminspecteurs van Museumkids!  Met een 8.5 gemiddeld van 65 inspecteurs behoren we tot een van de 52 Kidsproof musea en staan we zelfs in de top 4 van de provincie.

Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Inspecteurs, bedankt voor jullie mooie beoordeling!

Jouw kind ook een groot museumfan en heuse inspecteur in spe? Meld ze aan en ontdek samen de leukste kidsproof museas. Vergeet dan vooral niet een bezoekje aan Museum Het Valkhof te brengen en de Romeinenwerkplaats of ARCHEOlab te inspecteren 🔍 Meer informatie op https://museumkids.nl/