Tickets

Museum t/m 9 februari gesloten.

Terug naar het overzicht · Nieuws ·

Tot snel!

Helaas sluit Museum Het Valkhof in lijn met het landelijke beleid omtrent het coronavirus nog wat langer zijn deuren. In ieder geval tot en met 9 februari is het museum niet toegankelijk voor publiek. Alle tentoonstellingen en de indrukwekkende collectie archeologie, oude - èn moderne kunst moeten het daardoor tijdelijk doen zonder je aandacht. Helaas betekent dat ook dat Geel als citroen, rood als tomaat niet langer te zien zal zijn na de heropening. Lees hier meer over de feel good tentoonstelling van meubel- en productontwerper Ineke Hans en beeldend kunstenaar Erik Mattijssen.

We verheugen ons er op jullie dit nieuwe jaar te ontvangen in een museum boordevol frisse kunst en unieke objecten. Wees ondertussen welkom bij Valkhof voor thuis. Luister mee met De Pest - De Podcast, laat je rondleiden door het museum of win een leuke prijs met onze #museumlegochallenge! 

 

We zien je graag weer terug vanaf 10 februari. Blijf gezond!

Al een ticket geboekt? Bekijk hier hoe je een ticket kunt omboeken of een refund kan aanvragen.

 

Valkhof voor thuis

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.