Gebouw museum wordt eigendom gemeente

Nieuwsbericht Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen maakte vandaag, 19 januari 2021, het heugelijke nieuws bekend dat ze het gebouw van Museum Het Valkhof kopen. "Dit is de eerste stap om de verbouwing van Museum Het Valkhof in gang te zetten. De gemeente investeert in het gebouw voor de noodzakelijke renovatie zodat het museum zich verder kan ontwikkelen tot een publieksvriendelijk en boeiend museum. Met daarin nieuwe en onverwachte verbindingen tussen culturen, tijdvakken en kunstvormen. De gemeente koopt het gebouw voor 4,9 miljoen en het museum gaat huur betalen."

Lees het volledige nieuwsbericht van Gemeente Nijmegen