Koop ticket

Workshop Art Based Learning

Met de Art Based Learning-methode gebruik je kunstwerken als bron van verbeelding, kennis en zelfonderzoek. In deze workshop leer je hoe je het gesprek aan kan gaan met kunst. Wordt je bewust van gedachten die er door het werk bij je opkomen, en gebruik deze om na te denken over levensvragen en als basis voor je eigen kunstwerk.

Deze workshop start in Museum Het Valkhof, waar je onder begeleiding de vier stappen van de Art Based Learning-methode doorloopt. Vervolgens gaat de groep door naar de Lindenberg, waar je geïnspireerd door de opbrengst van het proces onder begeleiding van kunstenares Andrea Hofsteede een eigen, uniek kunstwerk maakt.

Deze workshop kost € 49. Koop van tevoren je ticket via de website van de Lindenberg. Hier vind je ook meer informatie over de workshop.