naar museumhetvalkhof.nl
Activiteiten

Dans de blaren op je voeten

Terug naar het overzicht ·

Dans de blaren op je voeten op de mooiste plek van het museum, de galerij. DJ JP en Brian draaien swingende plaatjes en de bar mag natuurlijk niet ontbreken!

Al drie keer eerder opende Museum Het Valkhof een avond de deuren tijdens de Vierdaagsefeesten en met succes: honderden mensen gingen uit hun dak op de muziek van DJ JP en Brian. Ook dit jaar kun je weer los gaan op de mooiste plek van het museum, de galerij. Natuurlijk ontbreekt de bar niet!

DJ JP
Jean-Paul Vis (1973). In de vroege jaren 80, geïnspireerd door de Ferry Maat Soul Show, Avro’s Driemaal Doordraai, Peter Slaghuis en de wekelijkse prestaties van mixmaster Ben Liebrand in de Curry & van Inkel Show. Na veel oefenen, begon hij midden jaren 80 met maken van zijn eigen mixen. Verschillende mixen werden uiteindelijk uitgezonden op Tros, Avro en Veronica radio. Later volgde er een nieuwe stap. Naast het mixen van nummers van andere artiesten, besloot hij te beginnen met het opnemen en produceren van zijn eigen tracks. Een nieuwe wereld was geboren en een droom kwam uit.
Zijn muziek stijl omvat alles van groovy tot elektro en techno house muziek, zolang het maar de juiste vibe bevat.

Brian
Het woord “gemiddeld” is niet te vinden in Brian’s vocabulaire. Brian’s soulful vocal brengt je liedjes met een down-to-earth twist, maar zeker ook met internationale allure en potentie. Hij is een allround performer die er altijd in slaagt het publiek te boeien met zijn oprechte combinatie van vocale acrobatiek en de juiste muziekkeuze.

  • Logo Provincie Gelderland
  • Logo Gemeente Nijmegen
  • Logo Gelderse streken

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.