Openbare rondleidingen

Iedere eerste zondag van de maand

Onze museumrondleiders staan te popelen om hun verhalen te kunnen delen met de bezoekers van het museum! Kom de eerste zondag van de maand naar het museum en ga mee op ontdekking door de collecties of tentoonstellingen. Een duik in het Romeinse verleden? Genieten van de beste vergezichten? Alles willen weten over de Vrede van Nijmegen? Verrast worden door het werk van Erik Mattijssen en Ineke Hans? Onze museumexperts vertellen je graag meer!

De rondleiding

• Voor een veilig bezoek zijn de rondleidingen exclusief per gezin of gezelschap uit hetzelfde huishouden. Er kan dus per rondleiding één gezin, of één huishouden, of een duo afkomstig uit verschillende huishoudens mee
  • De rondleidingen duren een half uur.
  • De rondleider houdt 1,5 meter afstand tot de deelnemers aan de rondleiding.
  • 4 rondleidingen per middag. Tijden: 13.30-14.00, 14.10-14.40, 14.50-15.20, 15.30-16.00 uur
  • Reserveren van te voren is niet mogelijk, dat kan op de dag zelf aan de kassa van het museum op vertoon van een geldig museumticket! Vergeet je niet te melden!