naar museumhetvalkhof.nl
Koop ticket

Nijmeegse gedichtennacht

Terug naar het overzicht ·

 

Ergens in de nabije toekomst, in een universum dat verrekte veel weg heeft van het onze, presenteren Op Ruwe Planken, Onbederf’lijk Vers en De Nieuwe Oost | Wintertuin de beste dichters en muzikanten van deze Melkweg. De galerij van Museum Het Valkhof is deze avond ons ruimteschip extraordinaire. Er zijn voordrachten van ruimtecowboys Charlotte Van den Broeck en Dean Bowen, intergalactisch ambassadeur voor de stad Nijmegen Wout Waanders, space invaders Lisa Weeda, NESS, BrotherTill en ruimtekadetten Demi Baltus en Luuk Wojcik! Aan het eind van de avond beamen Barry de Wit en dj-duo TomThom to the future iedereen de dansvloer op voor een buitenaards goed feestje. Dit alles onder de bezielende leiding van Nachtburgemeester Cees de 'Grote' Beer. Gedichtennacht 4 President of the Galaxy!

Museum Het Valkhof vormt vrijdag 31 januari het decor voor de Nijmeegse Gedichtennacht. Het programma staat in het teken van 'De toekomst is nu'. .

Entree: € 5,- (kaartverkoop via denieuweoost.nl)

Locatie: Museum Het Valkhof

Tijd: 22.00 - 02.00

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.