naar museumhetvalkhof.nl
Koop ticket

Inloopworkshop voor kinderen

Terug naar het overzicht ·

Kom in de kerstvakantie naar het museum en ga zelf aan de slag. Je laat je inspireren door het kunstwerk van Seet van Hout. Zij ziet haar hoofd als een tuin. Er groeien mooie bloemen, maar ook onkruid. Soms kan ze oogsten, dat is bijvoorbeeld als ze opeens een goed idee krijgt. Door haar kunstwerken krijg je een inkijkje in de tuin in haar hoofd. Sommige onderdelen zijn heel strak (zoals de geperforeerde patronen), sommige stukjes juist helemaal niet (zoals de verf die uitvloeit). Met een satéprikker maak je jouw eigen patroon. Wat zie je als je je kunstwerk tegen het licht houdt?

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.