naar museumhetvalkhof.nl
Koop ticket
collectie archeologie kantharos van stevensweert

Geschiedeniscafé

Terug naar het overzicht ·

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, sluit het museum voorlopig zijn deuren. Het Geschiedeniscafé van 20 maart komt helaas te vervallen. Er wordt gezocht naar een geschikt inhaalmoment. 

Korte lezingen en prikkelende gesprekken in het Museumcafe van het museum. De uitgelezen kans om historische nieuwtjes of weetjes met elkaar uit te wisselen onder het genot van een biertje.

Steffie van Oord zal vertellen over haar nieuwe historische roman : De Gebroeders B. en Mirjam Blott van de gemeente Nijmegen gaat toelichting geven over achtergrond, opzet en inhoud van de erfgoedvisie. En verder als gebruikelijk: korte lezingen, de zeepkist en een prikkelende column.  Het programma loopt van ongeveer 17.00 tot ongeveer 19.00, er is een pauze rond 18.00 (met de overheerlijke saucijzenbroodjes!).

Toegang tot het Geschiedeniscafé is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.