Koop ticket
Susanne Roos theatergroep Fien

De uitvinders van de middeleeuwen

Theatervoorstelling Susanne Roos | theatergr. Fien

De middeleeuwen stonken. Naar… Nou ja, naar al het vieze dat je kunt bedenken. Overal scharrelden ratten en elke schaterlach was een mond vol rotte tanden. Als er tenminste iets te lachen viel, want op je twaalfde was je al bejaard. Of gespiest door een ridderzwaard.

Toch?

Of werden er juist fantastische uitvindingen gedaan? Waren kinderen misschien de grootste ontdekkers van die tijd? Kom luisteren naar de grappige en originele theatervoorstelling van Susanne Roos (Theatergroep Fien) over de èchte Middeleeuwen. Maar pas op, alleen geschikt voor nieuwsgierige kinderen. (En misschien is het soms ook een beetje vies.)

Jaap Robben heeft speciaal voor de tentoonstelling Middeleeuws Vernuft theaterteksten geschreven. Susanne Roos heeft daar een voorstelling van gemaakt die zij samen met harpiste Liesbeth Vreeburg in het Valkhof museum zal spelen.

De volgende theatervoorstelling is op:

5 januari | 14.30 uur

Foto: Nike Martens