Binnenste Buitenland wandeling

Van 7 augustus t/m 1 november presenteert Museum Het Valkhof 'Binnenste Buitenland'. Ontdek het mooie weidse landschap ten oosten van het museum te ontdekken met een bijzondere expositie binnen en een aansluitende wandeling buiten.

De expositie op de galerij, met prachtig uitzicht over de Waal, laat zien hoe negentiende-eeuwse kunstenaars het magnifieke poldergebied en de markante hoogteverschillen in beeld brachten. Bij de kassa ontvang je een QR code waarmee je vervolgens de aansluitende wandeling kan maken. Trek de wandelschoenen aan, ga op pad en ervaar aan de hand van de speciale route het landschap. Passeer de uitkijkpunten van de kunstenaars en vergelijk de punten met oude foto’s in de route.

Gratis op vertoon van geldig museumticket.

Lees meer over Binnenste Buitenland

Beeld: Gezicht op Beek met het Kastanjewoud, 1828. Barend Cornelis Koekkoek (Middelburg 1803 - Kleef 1862). Collectie Museum Het Valkhof, particulier bruikleen.