naar museumhetvalkhof.nl
Koop ticket
Museum Het Valkhof Nijmegen

Plan jouw bezoek

  1. Plan jouw bezoek

Bezoek Museum Het Valkhof Nijmegen
dinsdag tot en met zondag van 11 - 17 uur.

Let op: werkzaamheden
In verband met werkzaamheden aan de Waalbrug en de A325, de toegangsweg tussen Arnhem en Nijmegen, zijn er vertragingen. De hinder duurt zeker tot eind 2019. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen en afwijkende openingstijden

Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 12,50
Jeugd (13 t/m 17 jaar) € 6,25
Kinderen (t/m 12 jaar) Gratis
CJP, Studenten  € 6,25
Museumkaart (MK), BankGiro Loterij VIP-KAART,
Vrienden Museum Het Valkhof, Vereniging Rembrandt, ICOM*
Gratis

* Er geldt geen toeslag op uw bezoek aan het museum.

Koop ticket

Adres en bereikbaarheid

Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen

Telefoon: 024 – 360 88 05 | info@museumhetvalkhof.nl
Reserveren: 024 – 360 88 05 | publiekszaken@museumhetvalkhof.nl

Openbaar vervoer

Zie www.9292.nl voor uw beste reisadvies. Woont u in de regio Nijmegen? Dan kunt u ook met Breng flex naar het Museum Het Valkhof. Met Breng flex wordt u bij de voor uw dichtstbijzijnde bushalte opgehaald en bij de bushalte voor het museum afgezet. Breng flex kost €3,50 per rit. Breng flex is altijd beschikbaar tijdens de openingsuren van het museum. Zie www.breng.nl voor meer informatie.

Parkeren

Personenauto's en motoren kunnen terecht in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos bij het museum.

Minder-validen

Aan de zijkant van Museum Het Valkhof, aan de Jorisstraat, vindt u een invalidenparkeerplaats. Meer invalidenparkeerplaatsen vindt u in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos bij het museum.

Toegankelijkheid

In de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos, direct voor het museum, zijn parkeerplaatsen voor minder-validen aanwezig. Het museum is uitstekend toegankelijk voor bezoekers die minder goed ter been zijn. Een hellingbaan, een lift en rolstoelen zijn aanwezig. 

Het museum is geschikt voor rolstoelers. Er is een beperkt aantal rolstoelen aanwezig, die door een begeleider geduwd moet worden. Voor gemotoriseerde rolstoelen gelden de volgende regels: rolstoelen met een verbrandingsmotor mogen helaas niet worden toegelaten. Stapvoets rijden is verplicht. De personenlift meet 89 x 145 cm.

De aula beschikt over een ringlijn voor bezoekers met een hoorprobleem.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:
Telefoon: 024 360 88 05
E-mail: info@museumhetvalkhof.nl

Museumcafé

Neem een korte pauze in ons Museumcafé. Tips van de chef: tosti brie en oma's gehaktbal. Ook voor een borrel of kopje koffie met gebak kunt u bij ons terecht!

Bekijk menukaart

Zodra het weer het toelaat gaan de deuren naar het terras onder de kastanjebomen open. U heeft hier uitzicht op de beelden in de ‘achtertuin’ van het museum.

Openingstijden
Het Museumcafé is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk voor iedereen.

Boekingen
Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de afdeling publiekszaken via 024 - 360 88 05 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur) of publiekszaken@museumhetvalkhof.nl.

Museumwinkel

Op zoek naar een klein aandenken of een cadeau? Neus dan eens in onze museumwinkel. Er is een ruim assortiment (kunst)boeken, catalogi, kaarten, origineel kinderspeelgoed en bijzondere presentjes. In de museumwinkel zijn ook tal van wandelroutes door de stad en de omgeving van Nijmegen te koop.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.