Onderwijs met Freddie door museum

Met Freddie door het museum

1. Met Freddie door het museum

Voor wie: groep 1 t/m 3 | duur: 1 uur in het museum en 45 minuten voorbereiding in de klas | thema: Door het hele museum | kosten: € 45,- per groep (entree gratis kinderen t/m 12 jaar) | groepsgrootte: maximaal 25 leerlingen

Wat is een museum? Wat is er in Museum Het Valkhof allemaal te zien? Wie werken er in een museum? Freddie het valkje geeft antwoord op al deze vragen. Op school maken de kleuters kennis met Freddie en het museum door een bijzonder prentenboek en een memoryspel. In het museum gaan ze onder leiding van een museummedewerker op zoek naar Freddie en de dingen die hij in het prentenboek heeft ontdekt. Een leuk kennismakingsproject met het museum voor kleuters!

Pluspakket

Een museummedewerker verzorgt op school de voorbereiding in de klas.

Duur: 1 uur
Kosten: € 45,-