Koop ticket

kosten: € 45,- + € 2,75 entreeticket voor begeleiders
groepsgrootte: maximaal 20 leerlingen
Wanneer: 10 oktober 2019 t/m 4 januari 2020

Biënnale Gelderland presenteert Seelenwanderung in Arnhem en Nijmegen.
In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. De Biënnale bestaat uit twee hoofdtentoonstellingen. Een in de binnenstad van Arnhem, waar kunstenaars speciaal werk in de openbare ruimte langs de Jansbeek gemaakt hebben. In Museum Het Valkhof is werk van dezelfde kunstenaars te zien dat context biedt voor de tentoonstelling in Arnhem. De beide onderdelen van Biënnale Gelderland zijn in combinatie en afzonderlijk van elkaar te bezoeken.

INTERACTIEVE RONDLEIDINGEN
Ga met je klas op ontdekkingstocht tijdens Biënnale Gelderland! Museum Het Valkhof en Museum Arnhem hebben een speciale rondleiding ontwikkeld, voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Een museumdocent neemt de klas op interactieve wijze mee langs de werken. Spannende kijkvragen worden afgewisseld met uitdagende doe-opdrachten, zodat de leerlingen op verschillende manieren worden aangesproken.

Reserveer