Voor actuele informatie, blijf op deze website. Voor achtergrondinformatie klik hier.
Tickets
Oude Kunst Museum Het Valkhof

Pers

  1. Pers

Pers

Voor persinformatie en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via marketing@museumhetvalkhof.nl.
Wilt u op de hoogte blijven van het tentoonstellingsprogramma, activiteiten, ontwikkelingen en ander nieuws? Meld u dan aan voor onze perslijst via marketing@museumhetvalkhof.nl. Lid worden van onze algemene nieuwsbrief? Dat kan via de button onder aan de homepagina.

Persbezoek

Pers is altijd welkom om Museum Het Valkhof en de wisseltentoonstellingen te bezoeken tijdens reguliere openingstijden. Meld je bezoek vooraf aan via: marketing@museumhetvalkhof.nl. Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en met toestemming van de afdeling marketing & communicatie.

Journalisten dienen bij hun persbezoek een actuele perskaart en een visitekaartje te kunnen overleggen. De afdeling marketing & communicatie behoudt zich het recht voor verzoeken tot persbezoek niet te honoreren.

 

 

 

Nieuws en persberichten 

Actuele nieuws- en persberichten vind u onder het kopje 'Nieuws'

Ga naar Nieuws

Jaarverslagen en beleidsplannen

Alle jaarverslagen, master- en beleidsplannen van Museum Het Valkhof vind u op ISSUU.

Ga naar het jaarverslag van 2019

Ga naar de bijlage: jaarrapport 2019

Ga naar alle jaarverslagen en beleidsplannen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.

Terug naar vorige Pas de cookie instellingen aan naar jouw voorkeur.